Tăriceanu afirmă că se va prezenta miercuri la ÎCCJ

Tăriceanu afirmă că se va prezenta miercuri la ÎCCJ

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a confirmat că miercuri se va prezenta la Înalta Curte de Casație și Justiție la termenul din dosarul în care a fost trimis în judecată pentru mărturie mincinoasă.

"Voi merge, deși am și moțiunea de cenzură aici și este obligația mea să particip. O să mă duc de dimineață. Nu știu dacă o să pot să termin până la ora la care este ședința de la ora 12.00 dedicată moțiunii", a afirmat marți Tăriceanu.

De asemenea, el a precizat că Șerban Nicolae va reprezenta miercuri Senatul la CCR unde se discută cererile președintelui Klaus Iohannis și șefei Consiliului Superior al Magistraturii, Mariana Ghena, privind constatarea unui conflict între puterile statului în urma adoptării OUG privind modificarea Codurilor penale.

"La Curtea Constituțională nu merg. Am semnat deja punctele de vedere și ne va reprezenta senatorul Șerban Nicolae care este specialist în drept", adăugat Tăriceanu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?