Tăriceanu, către un ziarist: ”Nu mă întrebaţi dacă am vorbit cu Ponta, am o calitate instituţională”

Tăriceanu, către un ziarist: ”Nu mă întrebaţi dacă am vorbit cu Ponta, am o calitate instituţională”

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a invitat, joi, un ziarist să nu-i mai adreseze întrebări legate de o discuţie a sa cu premierul Victor Ponta, aflat într-o ”pauză”, menţionând că are o ”calitate instituţională”.

Tăriceanu a fost întrebat dacă a discutat în ultimele zile cu premierul Victor Ponta .

”Mi-e greu să discut cu el, din moment ce după cum ştiţi şi dumneavoastră şi-a luat o pauză de câteva zile. Când o să revină la Bucureşti, sigur că o să avem consultări şi întâlniri”, a replicat preşedintele Senatului.

La întrebarea unui ziarist, care a insistat să afle dacă cei doi au discutat, chiar şi neinstituţional, Tăriceanu a replicat: ”Sunt la emisiunea de...cum se cheamă? Nu mă întrebaţi lucrurile astea pentru că aici eu am o calitate instituţională şi nu alta”.

Premierul Victor Ponta şi-a delegat, prin decizie, atribuţiile de coordonare a Guvernului către vicepremierul Gabriel Oprea , decizia urmând să fie aplicată în perioada 19-24 noiembrie.


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990