Tăriceanu: Nu văd sensul convocării unei sesiuni extraordinare

Tăriceanu: Nu văd sensul convocării unei sesiuni extraordinare

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat joi că "nu vede sensul" convocării unei sesiuni extraordinare pentru adoptarea, de către Parlament, a modificărilor propuse pentru Codurile Penale în vederea transpunerii Directivei europene privind prezumţia de nevinovăţie, întrucât termenul prevăzut este aprilie 2018 şi în consecinţă transpunerea se poate realiza în timpul sesiunii ordinare.

"Nu văd sensul convocării unei sesiuni extraordinare. Proiectele pe care le avem în vedere şi Directiva europeană are un termen limită care este aprilie 2018 şi cred că în timpul sesiunii normale putem să abordăm aceste lucruri. Nu am discutat încă în coaliţie, dar v-am spus punctul mei de vedere", a afirmat joi Tăriceanu.

Comisia specială parlamentară pe domeniul Justiţiei dezbate modificările Codurilor Penale în vederea transpunerii Directivei europene privind prezumţia de nevinovăţie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria