Tăriceanu spune că românii MINT, carburanții NU s-au SCUMPIT!

Tăriceanu spune că românii MINT, carburanții NU s-au SCUMPIT!

Tăriceanu a declarat azi că românii mint, că el n-a văzut că s-au scumpit carburanții! Călin Popescu Tăriceanu a declarat că nu a sesizat nici o scumpire a carburanților, în ciuda anunțului că prețul combustibilului a crescut. Benzina și motorina se scumpesc, din nou, începând cu 1 octombrie. Unele benzinării afișează deja prețuri de peste 5 lei pe litrul de carburant.

"Eu nu am văzut nicio scumpire la carburant. Știu că au existat niște majorări de prețuri. Sunt niște diferențe de prețuri foarte mari care pot sa mearga pana la 10%. Pretul petrolului, daca o să crească, o sa mai fie majorari de preturi previzibile. E o economie de piata.

Duceti-va in Bucuresti si o sa vedeti ca sunt preturi diferite, la 5 statii sunt preturi diferite. Am calatorit vara asta in toata tara si am vazut preturi diferite in mai multe orase.

Intrebat despre decizia luata in comisia de buget din Senat de a elimina supraacciza la carburant din ordonanta de Guvern, Tariceanu a raspuns: "Am vazut ce s-a intamplat in comisia de buget din Senat si nu sunt de acord. Sigur ca este o preocupare fireasca. Atunci cand am eliminat supraacciza, nu am vazut scaderi la preturile la carburant. Am vazut doar o scadere a veniturilor la buget."


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…