Tatăl vitreg al fetiței care a fost ucisă și incendiată în Arad a fost reținut. El le-a povestit procurorilor ce s-a întâmplat

Tatăl vitreg al fetiței care a fost ucisă și incendiată în Arad a fost reținut. El le-a povestit procurorilor ce s-a întâmplat

Tatăl vitreg al fetiței găsită ucisă și incendiată pe un câmp din județul Arad a fost reținut de procurorii din Arad. Bărbatul de 23 de ani a declarat la audieri că moartea copilului a fost un accident.

Tânărul este iubitul mamei fetiței al cărei trup incendiat a fost găsit pe un câmp de la marginea orașului.

El este principalul suspect în acest dosar. La audieri, bărbatul a declarat că moartea fetiței ar fi fost un accident. Mama acesteia era la spital, unde năștea un copil.

Bărbatul, rămas acasă cu fetița și cu fratele acesteia, în vârstă de 3 ani, ar fi vrut să le facă baie copiilor. Copila a alunecat, s-a lovit cu capul de cadă și a murit, susține suspectul. El le-a spus anchetatorilor că, într-adevăr, i-a dus trupul pe un câmp, dar că nu a incendiat-o el.

Mama a fost și ea audiată.

Apartamentul în care ar fi avut loc crima a fost sigilat, iar femeia și cei doi copii ai săi au fost duși într-un centru al Direcției de Protecție a copilului din Arad.

Marți, anchetatorii se vor întoarce în locuință, să caute probe. Tânărul suspect urmează să ajungă în fața instanței care va decide dacă aprobă cererea de arestare preventivă.

În cursul nopții, mama și tatăl vitreg au fost audiați de anchetatori. Cadavrul fetei a fost găsit vineri pe un teren de lângă un cimitir, de câinele unui localnic.

Specialiștii au reușit să facă portretul-robot al copilei.

Potrivit necropsiei, fetița, care avea 5-6 ani, ar fi murit din cauza unei lovituri la cap. Trupul ei ar fi fost adus ulterior pe câmp și incendiat, cred anchetatorii. Decesul a avut loc cu o zi-două înainte să fie găsită.

Cercetările, initial desfășurate pentru omor și profanare de cadavre, au fost extinse pentru violență domestică. Extinderea investigației a avut loc în contextul în care polițiștii nu au avut nicio sesizare privind dispariția vreunui copil cu semnalmentele victimei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani