Tătaru referitor la tânăra cântăreaţă care ar lucra în minister: Nu este angajată la MS, nu are contract de muncă

Tătaru referitor la tânăra cântăreaţă care ar lucra în minister: Nu este angajată la MS, nu are contract de muncă

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat vineri, la Craiova, referitor la informaţiile apărute în spaţiul public despre angajarea în minister a unei tinere cântăreţe, că aceasta nu are contract de muncă cu Ministerul Sănătăţii şi nu este angajata instituţiei.

Tătaru a punctat că a dispus o anchetă internă la Resurse Umane pentru a verifica informaţiile apărute în spaţiul public.

"Am sesizat-o şi eu din presă, noi nu avem până în acest moment niciun contract de muncă semnat pe acest nume, niciun ordin de ministru. Am deschis, este deja o anchetă internă la Resurse Umane, să evaluăm cele sesizate de dumneavoastră. Nu este angajată la Ministerul Sănătăţii. Nu are contract de muncă, nu are niciun ordin de ministru semnat. De aceea văzând acele imagini, am dispus o anchetă internă la Resurse Umane, să verifice acele legitimaţii, dacă sunt false sau nu", a spus ministrul Sănătăţii.

În spaţiul public au apărut informaţii privind angajarea unei tinere cântăreţe în vârstă de 24 de ani la o direcţie din cadrul Ministerului Sănătăţii. AGERPRES / (A - autor: Cristina Matei, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...