Taylor Swift este oficial miliardară. La ce sumă se ridică averea cântăreței

Taylor Swift este oficial miliardară. La ce sumă se ridică averea cântăreței

Cântăreața americană Taylor Swift mai poate adăuga o altă performanță în CV-ul său. Vedeta este oficial miliardară, conform estimărilor făcute de Bloomberg. Avuția artistei se ridică în prezent la 1,1 miliarde de dolari, conform Click!

Taylor Swift este miliardară. foto: Shutterstock (Arhivă)

Este o performanță remarcabilă, ținând cont, în special, de faptul că această avere substanțială a fost clădită în special din vânzările de albume și din concerte.

Popularitatea artistei, în vârstă de 33 de ani, este evidențiată de cifrele uluitoare ale ultimului său turneu, Eras, care a avut loc în Statele Unite și Canada și a generat încasări de până la 2,2 miliarde de dolari.

Născută în West Reading, Pennsylvania, Taylor Swift a compus primul cântec la vârsta de doar 13 ani, iar trei ani mai târziu a avut loc lansarea primului său album.

De asemenea, artista a primit în luna septembrie nu mai puţin de patru distincţii la gala MTV VMA (Video Music Awards): Premiul pentru cel mai bun cântec, cea mai bună muzică pop, cea mai bună regie şi cel mai bun videoclip pentru hitul „Anti-Hero”.

Taylor Swift a lansat vineri, 27 octombrie versiunea reînregistrată a albumului său multipremiat, 1989 (Taylor's Version)”.

Artista pop a început să își reînregistreze primele șase albume pentru a-și putea recăpăta controlul asupra drepturilor de autor, după ce directorul muzical Scooter Braun a cumpărat casa de discuri Big Machine Records, potrivit Independent .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat