Te CRUCEȘTI de cât de IMBECILI îi cred ăștia pe români! Uite ce-au declarat Nicolicea, Șerban Nicolae și Ciuvică la Antena3 marți dimineață!

Te CRUCEȘTI de cât de IMBECILI îi cred ăștia pe români! Uite ce-au declarat Nicolicea, Șerban Nicolae și Ciuvică la Antena3 marți dimineață!

Măi oameni buni, ăștia ne cred imbecili! Adică, vrem să spunem, n-au nicio îndoială, sunt ferm convinși! Imediat după ce s-a confirmat informația că președintele a trimis la Parlament actele pentru Referendum, la Antena3 a început o sarabandă de minciuni și intoxicări incredibile! Primul a intrat Nicolicea. Apoi Ciuvică urmat de Șerban Nicolae.

Nicolicea:

„Păcălește poporul, doar pentru a încerca să-și acopere eroarea pe care a făcut-o și cheltuim 70 de milioane de euro. Atât plătim pentru această distracție ca să afle că luptăm împotriva corupției. Putea să o facă prin niște sondaje.”, a spus Nicolicea, la Antena3.

„Ceea ce face Klaus Iohannis este periculos și dăunător României. Noi am afirmat peste tot că România dorește continuarea luptei împotriva corupției, chiar și această integritate de care vorbea, iar acum pune la îndoială mesajul transmis de România. Ce vor zice partenerii noștri europeni când vor vedea că cel care pune la îndoială acest lucru este chiar președintele României. Probabil se întreabă de ce mai umblă liber pe stradă”, a continuat liderul PSD.

Ciuvică:

”Mi se pare mai stupid decât programul acela al lui Dacian Cioloș. Nu siguranță nu mă voi prezenta la o asemenea prostie”, a spus Mugur Ciuvică, mați, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Șerban Nicolae:

„Preşedintele Iohannis apelează la o scamatorie juridică şi cere un referendum pe o temă pe care nu există niciun fel de divergenţe în societate: lupta anticorupţie”, a spus Şerban Nicolae, preşedintele Comisie Juridice din Senat, marți, la Antena 3.

Bonus, sclava de la Teleorman:

Aflată în Teleorman, pentru aniversarea Micii Unirii, Carmen Dan a declarat că referendumul din 2012 a costat foarte mult, iar în acest moment există alte priorități.

„Referendumul din 2012 a costat foarte mult. Din punctul meu de vedere sunt alte priorități. Este o analiză care trebuie să o facă mai mulți factori și avem în momentul acesta, zic eu, prioritate să aplicăm măsurile pe care noi le-am asumat prin programul de guvernare. Dar este o situație care trebuie analizată”, a declarat ministrul de Interne.

Ministerul de Interne este responsabil de organizarea referendumului.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Lovitură de manual! / Tanc rusesc lovit fatal chiar dacă-și activase sistemul de ascundere

2 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

3 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

4 „Nu mai pot fi părtaș la această ticăloșie” / Demisie cu strigături la vârful diplomației Rusiei

5 Interesante amănunte...