Tenis - Fed Cup: Simona Halep - Publicul a făcut gălăgie în sensul bun

Tenis - Fed Cup: Simona Halep - Publicul a făcut gălăgie în sensul bun

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul cinci mondial, a declarat, sâmbătă, că publicul a avut un comportament frumos și a făcut ''gălăgie în sensul bun'', la meciul dintre echipele României și Marii Britanii, de la Mamaia, din barajul pentru Grupa Mondială II a Fed Cup.

"Publicul a fost foarte frumos, a făcut gălăgie în sensul bun, cred că a fost și fair-play din partea lor. M-am simțit bine și le mulțumesc pentru că au venit. Am început greu pentru că sunt acasă după atâția ani, am avut foarte mari emoții însă m-am gândit că trebuie doar să alerg cât pot de repede, să dau drumul la picioare și să dau drumul la brațe'', a declarat Halep la conferința de presă de după meci, potrivit site-ului Federației Române de Tenis.

Halep a adus primul punct României, prin victoria cu 6-4, 6-1 în fața britanicei Heather Watson.

''În setul doi deja începusem să simt ritmul mai ușor. La început a fost un pic mai greu să ne adaptăm cu vântul, cred că de ambele părți, ea pot să spun că a simțit mai bine la început și a fost mai relaxată decât mine, am avut emoții, dar după aceea am simțit ritmul, am început să joc fără emoții și s-a văzut un pic că pot să domin meciul. Însă a jucat bine și poate face rezultate mari și ea".

Echipele României și Marii Britanii sunt la egalitate, 1-1, după ce Johanna Konta a învins-o pe Sorana Cîrstea cu 6-2, 6-3, în al doilea meci de simplu.

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Marele fâs / „Celebra avocată” adusă de frații Tate din America a înfrânt

2 VIDEO Priviți ce făceau soldații ucraineni cu 8 luni înainte ca Rusia să invadeze Ucraina

3 Dezvăluiri de ultimă oră! / „Pâmânt în schimbul păcii” / Șeful CIA a negociat în secret pacea cu Ucraina și Rusia, luna trecută

4 VIDEO Ce o fi căutat liderul PSD Ciolacu la ăsta acasă?

5 Citiți și voi ce se scrie în presa turcă despre războiul din Ucraina...