Tenis - Fed Cup: Simona Halep - Publicul a făcut gălăgie în sensul bun

Tenis - Fed Cup: Simona Halep - Publicul a făcut gălăgie în sensul bun

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul cinci mondial, a declarat, sâmbătă, că publicul a avut un comportament frumos și a făcut ''gălăgie în sensul bun'', la meciul dintre echipele României și Marii Britanii, de la Mamaia, din barajul pentru Grupa Mondială II a Fed Cup.

"Publicul a fost foarte frumos, a făcut gălăgie în sensul bun, cred că a fost și fair-play din partea lor. M-am simțit bine și le mulțumesc pentru că au venit. Am început greu pentru că sunt acasă după atâția ani, am avut foarte mari emoții însă m-am gândit că trebuie doar să alerg cât pot de repede, să dau drumul la picioare și să dau drumul la brațe'', a declarat Halep la conferința de presă de după meci, potrivit site-ului Federației Române de Tenis.

Halep a adus primul punct României, prin victoria cu 6-4, 6-1 în fața britanicei Heather Watson.

''În setul doi deja începusem să simt ritmul mai ușor. La început a fost un pic mai greu să ne adaptăm cu vântul, cred că de ambele părți, ea pot să spun că a simțit mai bine la început și a fost mai relaxată decât mine, am avut emoții, dar după aceea am simțit ritmul, am început să joc fără emoții și s-a văzut un pic că pot să domin meciul. Însă a jucat bine și poate face rezultate mari și ea".

Echipele României și Marii Britanii sunt la egalitate, 1-1, după ce Johanna Konta a învins-o pe Sorana Cîrstea cu 6-2, 6-3, în al doilea meci de simplu.

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Vouă a ce vă miroase? / Structura centrală a DNA a preluat abia după 7 ani un uriaș dosar de corupție din Sibiu!

3 Hopa! Vedetuța Beatrice are problemuțe la dosar?

4 Așa o fi? / Adrian Năstase, „regele imobiliarelor” din Militari? / Dezvăluiri care te lasă cu gura căscată

5 O româncă face carieră într-unul dintre cele mai mari lanţuri hoteliere din Turcia