Tenis: Ana Bogdan, nominalizată în ancheta revelaţia lunii aprilie (WTA)

Tenis: Ana Bogdan, nominalizată în ancheta revelaţia lunii aprilie (WTA)

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan a fost nominalizată, alături de americanca Bernarda Pera şi ucraineanca Marta Kostiuk, în ancheta pentru revelaţia lunii aprilie în circuitul profesionist feminin de tenis (WTA).

Bogdan (25 ani, 67 WTA), care a reuşit recent să intre în top 100 WTA, a demonstrat luna trecută forma bună care a adus-o unde este în prezent.

La primele sale turnee din luna ianuarie, Ana Bogdan a reuşit să joace două semifinale consecutive pe două suprafeţe diferite, la Monterrey (hard) şi Bogota (zgură), pierzând de fiecare dată în faţa celei care a câştigat titlul, Garbine Muguruza, respectiv Ana Karolina Schmiedlova.

Bernarda Pera a reuşit şi ea să acceadă în top 100 după ce a ajuns până în sferturi la Charleston, câştigând meciuri cu Jana Cepelova, Daiana Iastremska şi Sara Errani, înainte de a fi învinsă de Madison Keys.

Marta Kostiuk (doar 15 ani) a devenit cea mai tânără jucătoare, de la Martina Hingis în 1994, care a câştigat un meci în primul tur la Stuttgart.

Cele trei propuneri pot fi votate pe site-ul WTA până joi, iar vineri va fi anunţată câştigătoarea.
AGERPRES (autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale