Tenis: Anett Kontaveit s-a calificat fără probleme în semifinalele turneului Transylvania Open

Tenis: Anett Kontaveit s-a calificat fără probleme în semifinalele turneului Transylvania Open

Jucătoarea estoniană de tenis Anett Kontaveit, a doua favorită, s-a calificat uşor în semifinalele turneului Transylvania Open (WTA 250), care are loc în BT Arena din Cluj-Napoca şi e dotat cu premii totale de 235.238 de dolari, vineri, după ce a dispus de ucraineanca Ahelina Kalinina, cu 6-3, 6-1.

Kontaveit (25 ani, 14 WTA), care este în cursă pentru calificarea la Turneul Campioanelor, a obţinut victoria în doar 62 de minute.


Jucătoarea baltică a ajuns la opt victorii consecutive în circuit, după ce în weekend a câştigat titlul la Moscova.

Kalinina (24 ani, 59 WTA) este a doua ucraineană care pierde în sferturi la Cluj-Napoca, după Lesia Ţurenko. Ucraina mai are o reprezentantă, pe Marta Kostiuk, care o va înfrunta, în ultimul meci de vineri, pe britanica Emma Răducanu.

Anett Kontaveit va juca în semifinalele turneului Transylvania Open contra suedezei Rebecca Peterson, care a învins-o pe Ţurenko în trei seturi, cu 6-2, 3-6, 6-3. AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Anda Badea)

Foto: (c) GRIGORE POPESCU / AGERPRES FOTO

Mai multe fotografii pe AGERPRES FOTO


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…