Tenis: Barbora Krejcikova, calificată în sferturi de finală la Roland Garros

Tenis: Barbora Krejcikova, calificată în sferturi de finală la Roland Garros

Jucătoarea cehă de tenis Barbora Krejcikova a învins-o în două seturi, 6-2, 6-0, pe americanca Sloane Stephens, într-o partidă din optimile de finală ale turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, disputată luni.

Krejcikova, numărul 38 mondial, s-a impus după doar 70 minute de joc în faţa americancei, finalista ediţiei 2018 a competiţiei din capitala Franţei, câştigată de românca Simona Halep, care a intrat în posesia primului său trofeu de Grand Slam după o victorie în trei seturi în faţa reprezentantei Statelor Unite (3-6, 6-4, 6-1),

Cehoaica s-a calificat în premieră în sferturile de finală ale unui turneu major, fiind a patra jucătoare care reuşeşte această performanţă la actuala ediţie de la Roland Garros, după spaniola Paula Badosa, slovena Tamara Zdansek şi kazaha Elena Rîbakina.

În vârstă de 25 ani, Barbora Krejcikova se va lupta miercuri pentru un loc în semifinale cu câştigătoarea întâlnirii dintre americanca Coco Gauff şi tunisianca Ons Jabeur.

Simona Halep, campioana en titre de la Wimbledon, nu participă la actuala ediţie a turneului de la Roland Garros din cauza unei accidentări.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”