Tenis: Bianca Andreescu a abandonat în meciul cu Karolina Pliskova, la Turneul Campioanelor

Tenis: Bianca Andreescu a abandonat în meciul cu Karolina Pliskova, la Turneul Campioanelor

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu a abandonat în meciul cu Karolina Pliskova, după ce cehoaica a câştigat primul set cu 6-3, miercuri, în Grupa Violet a Turneului Campioanelor la tenis, găzduit de Shenzhen (China).

Andreescu (19 ani), numărul patru mondial, care a avut probleme medicale şi în primul său meci, pierdut în faţa Simonei Halep, a primit îngrijiri şi miercuri la genunchiul stâng, renunţând să mai joace după 51 de minute.


Foto: (c) ALEX PLAVEVSKI/EPA


Pliskova (27 ani), numărul doi mondial, fusese învinsă de Andreescu în sferturi la Toronto anul acesta, cu 6-0, 2-6, 6-4.

Andreescu nu mai are nicio şansă de calificare în semifinale, chiar dacă ar putea juca vineri, în ultimul meci, contra ucrainencei Elina Svitolina.

Svitolina, deţinătoarea trofeului, s-a calificat, miercuri, în semifinale, după 7-5, 6-3 cu Simona Halep.

A doua jucătoare calificată din Grupa Violet se va decide vineri, în urma meciului dintre Halep şi Pliskova. Halep conduce cu 7-3 în meciurile directe, fiecare jucătoare câştigând un meci anul acesta, Simona în Cehia, în Fed Cup, iar Karolina în semifinale la Miami. AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante