Tenis: Caroline Garcia s-a retras din turneul de la Tianjin (WTA); Begu o va întâlni pe Șarapova

Tenis: Caroline Garcia s-a retras din turneul de la Tianjin (WTA); Begu o va întâlni pe Șarapova

Jucătoarea franceză de tenis Caroline Garcia, principala favorită, s-a retras din turneul WTA de la Tianjing (China), dotat cu premii totale de 426.750 dolari, din cauza unei accidentări, au anunțat, luni, organizatorii.

Garcia, care a câștigat turneele de la Wuhan și Beijing (ultimul după o finală cu Simona Halep), avea o accidentare la coapsă de mai mult timp.

Caroline Garcia (23 ani) a urcat pe locul 8 în clasamentul WTA Race, pentru Turneul Campioanelor, înaintea britanicei Johanna Konta, după victoria din finala de la Beijing.

În urma retragerii franțuzoaicei de la Tianjin, Irina Begu, care urma să joace în primul tur cu belarusa Arina Sabalenka, a devenit cap de serie numărul 9 și o va înfrunta în prima rundă pe rusoaica Maria Șarapova. Aceasta a câștigat ambele confruntări cu Begu, în 2012, în primul tur la Madrid, cu 6-0, 6-3, și în 2015, în turul al treilea la Wimbledon, cu 6-4, 6-3.

La dublu, begu face pereche cu italianca Sara Errani, revenită după o suspendare pentru dopaj, urmând să joace contra chinezoaicelor Xinyu Jiang/Qianhui Tang.

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria