Tenis: Caroline Wozniacki, calificată în sferturi la Beijing, dar şi la Turneul Campioanelor

Tenis: Caroline Wozniacki, calificată în sferturi la Beijing, dar şi la Turneul Campioanelor

Jucătoarea daneză de tenis Caroline Wozniacki, numărul doi mondial, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale de 8.285.274 dolari, după ce a învins-o pe estoniana Anett Kontaveit cu 7-5, 6-4, succes care i-a adus şi biletul pentru Turneul Campioanelor.

Wozniacki, care a arătat că s-a recuperat total după problemele la un picior arătate la Wuhan, s-a impus într-o oră şi 51 de minute şi a devenit a cincea jucătoare care se califică la turneul de la Singapore, finala circuitului WTA.

Wozniacki era condusă de Kontaveit la meciurile directe cu 2-1, după ce s-a înclinat în 2016 la Nottingham şi anul acesta la Roma. Daneza, campioană anul acesta la Australian Open, după o finală dramatică disputată contra Simonei Halep, este deţinătoarea titlului la Singapore, în finala căruia a dispus de Venus Williams cu 6-4, 6-4.

Celelalte patru jucătoare calificate pentru competiţia de la Singapore (21-28 octombrie), care reuneşte cele mai bune opt sportive ale anului, sunt Simona Halep, liderul mondial, germanca Angeliue Kerber, japoneza Naomi Osaka şi cehoaica Petra Kvitova.

În sferturi la Beijing, Wozniacki o va înfrunta pe Katerina Siniakova (Cehia), jucătoare venită din calificări, care a trecut joi de olandeza Kiki Bertens (11 WTA) cu 6-4, 6-3.
AGERPRES (autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”