Tenis: CoCo Vandeweghe va fi adversara Simonei Halep în sferturi la Stuttgart

Tenis: CoCo Vandeweghe va fi adversara Simonei Halep în sferturi la Stuttgart

Jucătoarea americană de tenis CoCo Vandeweghe, numărul 16 mondial, va fi adversara româncei Simona Halep, numărul 1 mondial, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Stuttgart, dotat cu premii totale de 816.000 dolari, în urma victoriei obţinute joi, în optimi, în faţa jucătoarei germane Laura Siegemund, deţinătoarea titlului.

Vandeweghe, beneficiara unui wild card, ca de altfel şi Siegemund, a avut nevoie de 2 ore şi 28 de minute pentru a trece de germancă, numărul 100 mondial.

Halep a obţinut calificarea în finală miercuri seară, învingând-o în trei seturi, 4-6, 6-2, 6-3, pe jucătoarea din Slovacia, Magdalena Rybarikova(18 WTA).

Tot joi a obţinut calificarea în sferturile de finală şi jucătoarea franceză Caroline Garcia, cap de serie nr. 6, care a învins-o în trei seturi, 6-1, 2-6, 7-5, pe tânăra ucraineancă Marta Kostyuk (15 ani, 158 mondial), venită din calificări.

Garcia va juca în sferturi cu câştigătoarea meciului dintre favorita numărul 3, ucraineanca Elina Svitolina, şi cehoaica Marketa Vondrousova, jucătoare venită din calificări. AGERPRES (autor: Teodora Oprea, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina