Tenis: Djokovic s-a calificat în turul 2 la Wimbledon după un meci în care a reuşit 25 de aşi

Tenis: Djokovic s-a calificat în turul 2 la Wimbledon după un meci în care a reuşit 25 de aşi

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic, liderul ATP şi principal favorit, s-a calificat luni în runda a doua a turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului, după ce a trecut în patru seturi, 4-6, 6-1, 6-2, 6-2, de britanicul Jack Draper (253 ATP), beneficiarul unui wild card.

După un meci care a durat două ore şi în care a reuşit nu mai puţin de 25 de aşi, Djokovic s-a impus în faţa unui adversar de doar 19 ani care rămâne cu satisfacţia câştigării unui set în faţa deţinătorului trofeului, liderul ATP.

În runda următoare, Djokovic îl va întâlni pe învingătorul din partida care-i opune pe sud-africanul Kevin Anderson (102 ATP) şi Marcelo Tomas Barrios Vera (Chile, 209 ATP).

În cazul unui meci cu Anderson, va fi practic o reeditare a finalei din 2018 când sârbul s-a impus în trei seturi, 6-2, 6-2, 7-6 (7/2).

Djokovic a cucerit luna aceasta al 19-lea său trofeu major, la Roland Garros, în faţa grecului Stefanos Tsitsipas pe care l-a învins cu 6-7(6-8), 2-6, 6-3, 6-2, 6-4, şi speră ca pe iarba londoneză să-şi adjudece cel de-al 20-lea titlu de Mare Şlem şi să-i egaleze astfel pe marii săi rivali, elveţianul Roger Federer şi spaniolul Rafael Nadal. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…