Tenis: Dominic Thiem şi Daniil Medvedev, în "careul de aşi" la US Open

Tenis: Dominic Thiem şi Daniil Medvedev, în "careul de aşi" la US Open

Tenismanul austriac Dominic Thiem, numărul 3 mondial, s-a calificat în prima sa semifinală la US Open, în care îl va înfrunta vineri pe rusul Daniil Medvedev, finalistul ediţiei de anul trecut a turneului de Mare Şlem de la New York.

Miercuri seara, în sesiunea nocturnă de la Flushing Meadows, Thiem s-a impus în trei seturi, cu 6-1, 6-2, 6-4, în faţa australianului Alex De Minaur, după 2 ore şi 4 minute de joc.

Daniil Medvedev, ocupantul locului 5 în ierarhia ATP, a trecut la rândul său în sferturile de finală, cu 7-6 (8/6), 6-3, 7-6 (7/5), de compatriotul său Andrei Rublev.

Primii doi semifinalişti ai actualei ediţii de la US Open, germanul Alexander Zverev şi spaniolul Pablo Carreno Busta, au fost stabiliţi la capătul meciurilor disputate marţi.

Zverev a dispus în patru seturi, 3-6, 7-6 (7/5), 7-6 (7/1), 6-3, de croatul Borna Coric, cap de serie numărul 27, atingând pentru prima oară "careul de aşi" în această competiţie, în timp ce Carreno Busta a obţinut calificarea în semifinale la capătul unui meci epuizant, câştigat în cinci seturi, 3-6, 7-6 (7/5), 7-6 (7/4), 0-6, 6-3, în faţa canadianului Denis Shapovalov.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu