Tenis: "Fără o soluţie pentru piciorul meu, va fi foarte dificil", a afirmat Nadal după victoria cu Djokovic

Tenis: "Fără o soluţie pentru piciorul meu, va fi foarte dificil", a afirmat Nadal după victoria cu Djokovic

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, care s-a calificat în semifinalele turneului de la Roland Garros, după victoria obţinută marţi în faţa sârbului Novak Djokovic, a recunoscut că "fără o soluţie pentru piciorul meu stâng, situaţia va deveni foarte dificilă", informează AFP.

Nadal, care suferă de sindromul Muller-Weiss, ce antrenează o necroză a osului navicular, o maladie rară incurabilă, a fost nevoit să pună capăt sezonului 2021 în luna august, din cauza durerilor prea puternice. El a afirmat recent că acesta ar putea fi ultimul său turneu la Roland Garros din cauza acestei probleme.

"Am fost foarte clar referitor la acest subiect. Sunt destul de matur încât să nu ascund lucrurile. Nu ştiu ce se poate întâmpla după asta cu problema mea de la picior. Dacă nu suntem capabili să găsim o soluţie, va fi foarte dificil pentru mine. Profit de fiecare zi şi de şansa de a fi aici. Desigur, voi continua să mă bat pentru a găsi o soluţie, dar pentru moment, ea nu există", a precizat Nadal la conferinţa de presă de după meci.

"A fost o seară plină de emoţii, dar nu a fost decât un sfert de finală. Nu am câştigat încă nimic, ci doar am avut şansa să pot juca din nou o semifinală la Roland Garros, ceea ce înseamnă mult pentru mine. Obiectivul este să mă menţin la nivelul de joc de astăzi (marţi)", a adăugat jucătorul spaniol.
AGERPRES (AS/editor: Vlad Constantinescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /