Tenis: Fiona Ferro, convocată la echipa Franţei, pentru meciul cu România, din semifinalele Fed Cup

Tenis: Fiona Ferro, convocată la echipa Franţei, pentru meciul cu România, din semifinalele Fed Cup

Jucătoarea franceză Fiona Ferro a fost convocată de căpitanul echipei Franţei, Julien Benneteau, pentru meciul cu formaţia României, din semifinalele Fed Cup, programat pe 20 şi 21 aprilie, pe Kindarena din Rouen, pe zgură, potrivit site-ului Federaţiei Franceze de Tenis.

Convocarea vine după evoluţia bună a Fionei Ferro săptămâna aceasta, la turneul WTA de la Lugano, unde a ajuns până semifinale, fiind învinsă de slovena Polona Hercog, cu 7-5, 6-4. Ferro are 22 de ani şi ocupă locul 108 în clasamentul WTA.

În lotul pentru meciul cu România mai figurează Alize Cornet (54 WTA la simplu, 130 WTA la dublu), Caroline Garcia (21 WTA la simplu), Pauline Parmentier (53 WTA la simplu) şi Kristina Mladenovic (63 WTA la simplu, 3 WTA la dublu).

Pentru această întâlnire, căpitanul-nejucător al echipei României, Florin Segărceanu, le-a convocat pe Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu şi Raluca Olaru.

În sferturile Grupei Mondiale a Fed Cup, România a învins echipa Cehiei, deţinătoarea trofeului, cu 3-2, prin punctele obţinute de Simona Halep, victorioasă în ambele partide de simplu, şi de perechea Irina Begu/Monica Niculescu, în timp ce Franţa a dispus cu 3-1 de Belgia.AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…