Tenis: Garbine Muguruza, adversara Simonei Halep în semifinalele turneului de la Roma (WTA)

Tenis: Garbine Muguruza, adversara Simonei Halep în semifinalele turneului de la Roma (WTA)

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul 2 mondial, o va avea ca adversară pe spaniola Garbine Muguruza, duminică, în semifinalele turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale în valoare de 2.098.290 dolari.

Muguruza, ocupanta locului 17 în ierarhia WTA, a dispus sâmbătă în trei seturi, 3-6, 6-3, 6-3, de belarusa Victoria Azarenka, sâmbătă, în sferturile de finală.

Anterior, Halep şi-a asigurat prezenţa în penultimul act după ce adversara sa din sferturi, kazaha Iulia Putinţeva, a abandonat în setul al doilea, la scorul de 6-2, 2-0 pentru principala favorită.

Simona Halep, dublă finalistă la Roma (2017, 2018) şi Garbine Mugurza s-au întâlnit de şase ori până acum, bilanţul fiind favorabil ibericei. Reprezentanta ţării noastre a câştigat însă singurele două meciuri disputate pe zgură. Ultimul lor duel a avut loc anul acesta, în semifinalele Openului Australiei, victoria revenind spaniolei, în două seturi (7-6, 7-5).
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina