Tenis: Halep va juca direct în turul doi la Roma, cu Siegemund sau Osaka

Tenis: Halep va juca direct în turul doi la Roma, cu Siegemund sau Osaka

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul opt mondial, va intra direct în turul secund la Roma, turneu care începe luni și are premii totale de 2.775.745 dolari, iar adversara sa va fi învingătoarea dintre germanca Laura Siegemund și japoneza Naomi Osaka.

Halep, cap de serie numărul șase la Foro Italico, a fost învinsă în ambele meciuri directe de Siegemund (35 WTA), anul trecut în optimi la Stuttgart, cu 6-1, 6-2, și anul acesta în semifinale, tot la Stuttgart, cu 6-4, 7-5. În schimb, Simona s-a impus în ambele partide cu Osaka (49 WTA), anul trecut în turul trei la Roland Garros, cu 4-6, 6-2, 6-3, și anul acesta, la Miami, în turul secund, cu 6-4, 2-6, 6-3.

Irina Begu (36 WTA) va avea meci greu în primul tur cu letona Anastasija Sevastova (22 WTA), care are 2-1 la general, ultima confruntare având loc anul acesta, la Dubai, când baltica s-a impus în primul tur cu 6-1, 7-5.

Monica Niculescu (51 WTA) va avea și ea o adversară dificilă, olandeza Kiki Bertens (19 WTA), dar în fața căreia a câștigat ambele partide, în 2015, în sferturi la Poitiers, cu 5-7, 6-0, 7-5, și anul trecut, la Luxemburg, cu 6-3, 6-3 în semifinale.

Sorana Cîrstea (83 WTA) va lua startul în calificări, urmând să joace în primul tur cu chinezoaica Qiang Wang (64 WTA).

Simona Halep s-a calificat, vineri, în finala de la Madrid (campioană anul trecut), după ce a dispus cu 6-2, 6-3 de letona Anastasija Sevastova. Simona Halep va juca în ultimul act, sâmbătă, de la ora 20,00 (ora României), cu învingătoarea meciului dintre rusoaica Svetlana Kuznețova, numărul 9 mondial, și Kristina Mladenovic (Franța, 17 WTA).

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro