Tenis: Irina Bara a cucerit titlul la dublu şi va juca finala de simplu la Indian Harbour Beach (ITF)

Tenis: Irina Bara a cucerit titlul la dublu şi va juca finala de simplu la Indian Harbour Beach (ITF)

Jucătoarea română de tenis Irina Maria Bara a cucerit titlul în proba de dublu a turneului ITF de la Indian Harbour Beach (Florida), dotat cu premii totale de 60.000 de dolari, şi va juca finala de simplu, după ce a disputat nu mai puţin de trei meciuri sâmbătă.

La dublu, Bara şi Silvia Soler-Espinosa (Spania), principalele favorite, au trecut în semifinale de americancele Sophie Chang/Alexandra Mueller, favoritele numărul trei, cu 7-6 (1), 6-3, iar în ultimul act s-au impus cu 6-4, 6-2 în faţa altei perechi americane Jessica Pegula/Maria Sanchez, cap de serie numărul doi.

La simplu, Bara (23 ani, 170 WTA) a câştigat cu 6-7 (5), 7-5, 7-5 în semifinala cu americanca Taylor Townsend (21 ani, 113 WTA), a patra favorită, după trei ore şi 27 de minute, românca fiind pe teren încă 2 ore şi 35 de minute în meciurile de dublu.

În finală, Bara o va înfrunta pe Caroline Dolehide (SUA), o adversară de 19 ani, aflată pe locul 135 în ierarhia mondială, învinsă greu de Simona Halep în turul al treilea la Indian Wells. AGERPRES (editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”