Tenis: Irina Begu, în turul al doilea la Charleston (WTA)

Tenis: Irina Begu, în turul al doilea la Charleston (WTA)

Jucătoarea română de tenis Irina Begu s-a calificat în runda a doua a turneului WTA Premier de la Charleston (Carolina de Sud), dotat cu premii totale de 687.900 dolari, luni, după ce a trecut de Carolina Garcia (Franța), cu 6-4, 2-6, 7-6 (3).

Begu (25 ani, 34 WTA) s-a impus la capătul unui meci maraton, de două oră și 46 de minute, românca reușind 9 ași, față de 6 ai franțuzoaicei. Begu a comis 6 duble greșeli, iar Garcia (22 ani, 44 WTA) a făcut 4.

Anterior, Begu și Garcia s-au înfruntat de două ori, la același turneu, în același an, împărțindu-și victoriile. În 2014, românca a învins în ultimul tur al calificărilor la New Haven, cu 6-4, 5-7, 7-6 (5), iar Garcia și-a luat revanșa în primul tur al tabloului principal, cu 7-6 (4), 7-6 (4).

Irina Begu și-a asigurat un cec de 4.585 dolari și 30 puncte WTA, iar în turul al doilea o va întâlni pe învingătoarea dintre americanca Bethanie Mattek-Sands (31 ani, 89 WTA) și brazilianca Teliana Pereira (27 ani, 49 WTA).

Patricia Țig o va înfrunta în primul tur pe germanca Laura Siegemund, tot luni, iar Alexandra Dulgheru va juca în runda inaugurală cu Eugenie Bouchard (Canada).

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Alexandra Cruceru)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /