Tenis: Jaqueline Cristian, învinsă de Miriam Bulgaru, la Winners Open

Tenis: Jaqueline Cristian, învinsă de Miriam Bulgaru, la Winners Open

Jaqueline Cristian a fost învinsă de Miriam Bulgaru cu scorul de 6-4, 3-6, 10-5, joi, într-un meci din Grupa B a turneului demonstrativ de tenis Winners Open, care are loc la Cluj-Napoca.

Bulgaru (387 WRA) a început foarte bine şi a condus cu 4-0, dar Cristian (162 WTA) a revenit, s-a apropiat la 4-5, însă Miriam s-a impus în primul set cu 6-4. Jaqueline Cristian a dominat actul secund, conducând cu 2-0, 3-1 şi 5-2, pentru a se impune cu 6-3. în Super-tiebreak, Cristian a început bine şi a condus cu 3-0, dar Bulgaru a revenit formidabil şi a câştigat cu 10-5, încheind după aproape două ore de joc.

În primul meci al competiţiei, tot joi, Irina Bara a învins-o pe Georgia Crăciun cu 7-5, 6-4, în Grupa A.

Din Grupa A mai face parte Gabriela Ruse, iar în Grupa B mai evoluează Irina Begu.

Primele două clasate în fiecare grupă se vor califica în semifinalele competiţiei, primul turneu de tenis care are loc în România de la ridicarea restricţiilor impuse în contextul epidemiei de coronavirus.

Turneul feminin dotat cu premii în valoare de 30.000 de dolari se va desfăşura pe zgură la baza sportivă Winners Sports Club din Cluj-Napoca, respectându-se măsurile autorităţilor care reglementează desfăşurarea competiţiilor sportive în contextul pandemiei de coronavirus.

Accesul publicului va fi interzis, meciurile fiind transmise live pe postul DigiSport şi pe pagina de Facebook a Sports Festival.

Meciurile se vor disputa după următorul program: 2 iulie - începând cu ora 11:00, 3 iulie - începând cu ora 15:00, 4 iulie - începând cu ora 14:00, 5 iulie - începând cu ora 14:00. Meciul demonstrativ de dublu mixt în care vor evolua câştigătoarea turneului, Simona Halep, Horia Tecău şi Marius Copil este programat la 5 iulie de la ora 16:30.

Joi mai sunt programate meciurile Georgia Crăciun - Gabriela Ruse (17:00) şi Irina Begu - Miriam Bulgaru (18:30).
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Rău a ajuns băbăcioiu'! / „Însoțitoarea” și-a pus telefonul pe burta lui Țiriac, la plajă, la Mamaia!

2 Un dom de căldură, cu temperaturi de 45 grade Celsius, va pârjoli România și sud-estul Europei

3 „Uite cum o frec pentru tine, aici trebuia să fie gura ta” a ajuns consilier la BNR, coleg cu Dăncilă

4 Citiți! / Când ăștia au bătut cu pumnul în masă, președintele României a întors o lege care le strica ploile...

5 Așa o fi?