Tenis: M-am concentrat când a contat, a declarat Simona Halep după victoria dificilă cu Tomljanovic

Tenis: M-am concentrat când a contat, a declarat Simona Halep după victoria dificilă cu Tomljanovic

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat că în meciul cu Ajla Tomljanovic, câştigat greu, după trei seturi, miercuri, în turul al doilea la Australian Open, s-a concentrat ''când a contat'' şi asta a făcut diferenţa.

"Mă aşteptam să joace aşa, ştiu că este foarte puternică, dar azi a fost mult mai greu. E bine că pot să zâmbesc acum. Nu am fost atât de pozitivă, nu vorbesc despre scor, eram supărată pe faptul că greşeam, dar m-am concentrat când a contat. Mi-am dorit foarte mult să câştig", a declarat Simona Halep, la Eurosport.

Halep, a doua favorită, s-a impus cu 4-6, 6-4, 7-5 , după două ore şi 34 de minute, în care cele două jucătoare au făcut 15 break-uri, Halep încheind cu 28 de winners, faţă de 37 ai adversarei.

Tomljanovic (72 WTA), iubita italianului Matteo Berrettini, aflat în tribună, s-a aflat la un moment dat la doar două puncte de victorie, care ar fi fost prima pentru ea în faţa unei adversare de top 10 din 2019 şi a patra a carierei.

Halep, finalistă la Melbourne în 2018, va juca în turul al treilea contra rusoaicei Veronika Kudermetova, cap de serie numărul 32.

''Va fi o nouă provocare. O voi urmări pe video, cum fac de fiecare dată cu cineva cu care nu am mai jucat. Însă până atunci recuperare. Vreau să îmi revin după acest meci şi dacă peste două zile voi fi la sută la sută va fi perfect'', a afirmat Halep, care este programată să joace joi în primul tur la dublu, alături de tânăra jucătoare australiană Charlotte Kempenaers-Pocz (16 ani), împotriva perechii australiene Arina Rodionova/Storm Sanders.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…