Tenis: Marius Copil şi Raluca Olaru au fost legitimaţi la CS Dinamo

Tenis: Marius Copil şi Raluca Olaru au fost legitimaţi la CS Dinamo

Jucătorii de tenis Marius Copil şi Raluca Olaru au fost legitimaţi de CS Dinamo, ei fiind prezentaţi oficial, joi, de preşedintele grupării alb-roşii, Ionuţ Adrian Popa, în cadrul unui eveniment desfăşurat la complexul sportiv din Şoseaua Ştefan cel Mare.

"Am reuşit două achiziţii importante în vederea accederii la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Raluca Olaru şi Marius Copil. Sunt doi sportivi titraţi, cu poziţii bune în clasamentele ATP şi WTA. Sperăm să calificăm atât dublu feminin, cât şi dublu masculin... şi, bineînţeles, la individual Simona Halep ca ţară. Şi să vedem dacă Horia Tecău, care este de mult la clubul Dinamo, va face dublu mixt", a declarat preşedintele Ionuţ Adrian Popa.

Jucătoarea de tenis Raluca Olaru, ocupanta locului 43 în clasamentul de dublu WTA, a afirmat că primul concurs din cariera sa l-a câştigat la Dinamo.

"Sper să fie o colaborare de bun augur cu Dinamo. Îmi doresc să aduc rezultate cât mai bune atât pentru mine, cât şi pentru club. Chiar am o amintire foarte frumoasă de la Dinamo. Primul meu premiu din carieră, dacă pot spune aşa, a fost la un concurs desfăşurat la Dinamo. Aveam 9 ani cred şi am luat locul 2 sau 3 mi se pare, şi am primit o grămadă de premii, o vestuţă, o medalie, nişte dulciuri, chiar şi nişte bani... dar nu mai ştiu câţi. Dar a fost momentul în care mi-am dat seama că pot să câştig ceva premii din tenis", a menţionat ea.

La rândul său, Marius Copil (216 ATP), a declarat: "Mă bucur de această colaborare, sper să facem o echipă bună la Dinamo. Şi să participăm la campionatele naţionale ca să câştig şi eu un titlu la echipe, pentru că pe ăsta încă nu îl am".

Foto: (c) SIMION MECHNO / AGERPRES FOTO


La evenimentul de prezentare a jucătorilor Raluca Olaru şi Marius Copil a fost prezent şi Horia Tecău, tenisman care este legitimat la gruparea dinamovistă încă din 2009.
AGERPRES (A-autor: Marius Ţone, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Anda Badea)

Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro