Tenis: Marius Copil şi Raluca Olaru au fost legitimaţi la CS Dinamo

Tenis: Marius Copil şi Raluca Olaru au fost legitimaţi la CS Dinamo

Jucătorii de tenis Marius Copil şi Raluca Olaru au fost legitimaţi de CS Dinamo, ei fiind prezentaţi oficial, joi, de preşedintele grupării alb-roşii, Ionuţ Adrian Popa, în cadrul unui eveniment desfăşurat la complexul sportiv din Şoseaua Ştefan cel Mare.

"Am reuşit două achiziţii importante în vederea accederii la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Raluca Olaru şi Marius Copil. Sunt doi sportivi titraţi, cu poziţii bune în clasamentele ATP şi WTA. Sperăm să calificăm atât dublu feminin, cât şi dublu masculin... şi, bineînţeles, la individual Simona Halep ca ţară. Şi să vedem dacă Horia Tecău, care este de mult la clubul Dinamo, va face dublu mixt", a declarat preşedintele Ionuţ Adrian Popa.

Jucătoarea de tenis Raluca Olaru, ocupanta locului 43 în clasamentul de dublu WTA, a afirmat că primul concurs din cariera sa l-a câştigat la Dinamo.

"Sper să fie o colaborare de bun augur cu Dinamo. Îmi doresc să aduc rezultate cât mai bune atât pentru mine, cât şi pentru club. Chiar am o amintire foarte frumoasă de la Dinamo. Primul meu premiu din carieră, dacă pot spune aşa, a fost la un concurs desfăşurat la Dinamo. Aveam 9 ani cred şi am luat locul 2 sau 3 mi se pare, şi am primit o grămadă de premii, o vestuţă, o medalie, nişte dulciuri, chiar şi nişte bani... dar nu mai ştiu câţi. Dar a fost momentul în care mi-am dat seama că pot să câştig ceva premii din tenis", a menţionat ea.

La rândul său, Marius Copil (216 ATP), a declarat: "Mă bucur de această colaborare, sper să facem o echipă bună la Dinamo. Şi să participăm la campionatele naţionale ca să câştig şi eu un titlu la echipe, pentru că pe ăsta încă nu îl am".

Foto: (c) SIMION MECHNO / AGERPRES FOTO


La evenimentul de prezentare a jucătorilor Raluca Olaru şi Marius Copil a fost prezent şi Horia Tecău, tenisman care este legitimat la gruparea dinamovistă încă din 2009.
AGERPRES (A-autor: Marius Ţone, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Anda Badea)

Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Adina Buzatu a scos de la naftalină imaginea în care s-a pozat goală, alături de cinci bărbați

2 VIDEO Cara Delevingne „și-a donat orgasmul pentru știință” / Pentru asta s-a masturbat într-un spital din Germania

3 Două zodii de care trebuie să fugi cât poți. Cine sunt vampirii energetici care își epuizează semenii

4 VIDEO Emilia Dorobanțu, cântec emoționant de 1 Decembrie. Interpretarea superbă care te face să plângi

5 Cine este judecătorul care și-a injectat benzină în venă și ar fi murit în ambulanța care-l transporta la București