Tenis: Meciurile de la Eastbourne, suspendate din cauza ploii; Simona Halep, condusă de Țvetana Pironkova

Tenis: Meciurile de la Eastbourne, suspendate din cauza ploii; Simona Halep, condusă de Țvetana Pironkova

Meciurile din turneele de tenis pe iarbă de la Eastbourne (Marea Britanie), ATP și WTA, au fost suspendate miercuri seara din cauza ploii, au anunțat organizatorii, partida dintre românca Simona Halep și Țvetana Pironkova întrerupându-se la scorul de 7-6 (6), 2-1 pentru bulgăroaică.

Pironkova (lucky loser), care miercuri a învins-o în turul secund pe Monica Niculescu, scor 6-0, 6-4, avea 40-30 în ghemul al patrulea, la serviciu, în momentul întreruperii jocului, după 61 de minute.

Halep, a doua favorită a turneului, a dominat primul set și a condus cu 3-1, 4-2 și 5-3, a ratat cinci mingi de set la 5-4, apoi setul a ajuns în tie break, unde Halep a avut 6-4, dar a ratat alte două mingi de set și a pierdut cu 6-8.

Primele trei ghemuri ale setului al doilea au însemnat tot atâtea break-uri, Simona arătând nerăbdare în joc și greșind destul de mult.

Tot miercuri, Halep s-a impus cu 3-6, 6-3, 6-2 în fața chinezoaicei Ying-Ying Duan, continuând un meci întrerupt marți, la 2-1 pentru asiatică.

Halep (25 ani, 2 WTA) și Pironkova (29 ani, 149 WTA) s-au înfruntat o singură dată, în 2015, în optimi la Dubai, Simona câștigând cu 6-4, 6-3.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro