Tenis: Mihaela Buzărnescu s-a oprit în optimi la Eastbourne (WTA)

Tenis: Mihaela Buzărnescu s-a oprit în optimi la Eastbourne (WTA)

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu a fost învinsă de letona Jelena Ostapenko, a cincea favorită, cu 6-1, 6-2, miercuri, în optimile de finală ale turneului WTA de la Eastbourne (Marea Britanie), dotat cu premii totale de 852.564 dolari.

Buzărnescu (30 ani, 28 WTA) a făcut un meci slab şi s-a înclinat după doar o oră de joc în faţa numărului 12 mondial.

Ostapenko (21 ani) a avut 24 de winners, în timp ce românca a adunat doar 8 mingi direct câştigătoare. Baltica a comis 17 erori neforţate, în timp ce Buzărnescu a făcut 24. Mihaela a avut probleme la serviciu (procentaje de 44% la primul serviciu câştigat şi 20% la al doilea), acuzând dureri la spate.

Buzărnescu a câştigat singura confruntare anterioară cu Ostapenko, anul acesta, în turul al doilea la Doha, cu 6-1, 6-3.

Mihaela Buzărnescu va primi un cec de 11.140 dolari şi 55 de puncte WTA. Ea este programată să joace miercuri şi la dublu, alături de Irina Begu, împotriva perechii Vania King (SUA)/Katarina Srebotnik (Slovenia).
AGERPRES (autor: Mihai Ţenea, editor: Teodor Ciobanu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski