Tenis: Monica Niculescu, în turul al treilea la Miami (WTA); Sorana Cîrstea, eliminată

Tenis: Monica Niculescu, în turul al treilea la Miami (WTA); Sorana Cîrstea, eliminată

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu s-a calificat în turul al treilea al turneului WTA de la Miami (Statele Unite), învingând-o în două seturi simetrice, 6-3, 6-3, pe Magdalena Rybarikova din Slovacia, într-o partidă disputată joi.

Niculescu (30 ani, locul 70 WTA) şi-a asigurat un cec de 47.170 dolari şi 65 de puncte WTA în urma acestei victorii, iar în turul următor o va avea ca adversară pe americanca Sloane Stephens, favorita numărul 13, care a dispus la rândul ei, cu 6-1, 6-3, de australianca Ajla Tomljanovic.

România are două reprezentante în turul al treilea al competiţiei din Florida, după ce Simona Halep a reuşit să se impună cu 3-6, 6-3, 7-5, în faţa franţuzoaicei Oceane Dodin, la capătul unui joc extrem de dificil pentru liderul clasamentului WTA, care o va înfrunta în următorul meci pe poloneza Agnieszka Radwanska, învingătoare cu 6-3, 7-6 (7/4) de belgianca Alison Van Uytvanck.

În schimb, Sorana Cîrstea s-a oprit în turul secund la Miami, fiind învinsă cu 7-5, 6-2 de taiwaneza Su-Wei Hsieh. Românca va primi un cec în valoare de 25.,465 şi 35 de puncte WTA pentru participarea la această probă.
AGERPRES (editor: Mihai Dragomir, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”