Tenis: Monica Niculescu s-a calificat în sferturile turneului de la Seul (WTA)

Tenis: Monica Niculescu s-a calificat în sferturile turneului de la Seul (WTA)

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Seul, dotat cu premii totale de 226.750 dolari, după ce a dispus cu 6-2, 6-2 de Anna Karolina Schmiedlova (Slovacia).

Niculescu (28 de ani, 55 WTA), a cincea favorită, a trecut după o oră și 32 de minute de Schmiedlova (22 ani, 100 WTA), câștigătoarea titlului la București în 2015.

Monica a câștigat astfel toate cele trei confruntări cu Schmiedlova, primele două fiind în 2014, în primul tur la Shenzhen, cu 4-6, 6-1, 6-3, și la Florianopolis, cu 6-0, 4-6, 6-2.

Niculescu și-a asigurat un cec de 5.900 dolari și 60 de puncte WTA, iar în sferturi ar putea să o întâlnească pe Irina Begu, principala favorită și deținătoarea titlului la Seul, dacă aceasta va trece de Jana Cepelova (Slovacia). Tot joi are loc meciul dintre Patricia Maria Țig și belgianca Kirsten Flipkens.

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale