Tenis: Patricia Țig, învinsă în turul al treilea la Miami Open (WTA)

Tenis: Patricia Țig, învinsă în turul al treilea la Miami Open (WTA)

Jucătoarea română de tenis Patricia Maria Țig a fost învinsă fără drept de apel de Venus Williams, cu 6-3, 6-0, duminică, în runda a treia a turneului WTA de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 6.993.450 dolari.

Țig a încheiat astfel o participare remarcabilă la Miami Open, unde a trecut de Heather Watson și de Kristina Mladenovic, venind din calificări.

Williams (36 ani, 12 WTA) a obținut victoria după o oră și 10 minute, într-un meci în care a comis 7 duble greșeli, față de 7 ale româncei (22 ani, 95 WTA).

Venus a câștigat primul ghem al meciului, apoi Patricia a reușit să întoarcă scorul și să conducă (2-1), dar a făcut nu mai puțin de patru duble greșeli și jocul său s-a rupt, Williams învingând fără probleme.

Patricia Țig, aflată în cel mai bun moment al carierei sale, va primi pentru participare un cec de 41.350 dolari și 95 de puncte WTA.

Tot duminică, în turul al treilea, Simona Halep, a treia favorită, o va înfrunta pe estoniana Anett Kontaveit, venită din calificări.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”