Tenis: Rafael Nadal a reluat antrenamentele

Tenis: Rafael Nadal a reluat antrenamentele

Tenismanul spaniol Rafael Nadal a anunţat marţi, pe reţelele de socializare, revenirea sa la antrenamente, la patru săptămâni după ce a fost nevoit să întrerupă orice activitate fizică din cauza unei accidentări la coaste, transmite EFE.

"Astăzi, după 4 săptămâni în care nu am călcat pe un teren de tenis, primul antrenament uşor. Ce bucurie să calci din nou pe pământ!', a scris Nadal într-un tweet însoţit de imagini în care este văzut făcând exerciţii pe un teren pe zgură.


Câştigătorul a 21 de titluri de Mare Şlem nu a mai jucat pe suprafaţa sa favorită de la turneul de la Roland Garros de anul trecut.

Nadal s-a accidentat luna trecută în finala de la Indians Wells, pierdută în faţa americanului Taylor Fritz. El a ratat turneele de la Monte Carlo şi Barcelona şi nu este clar dacă va putea disputa Mutua Madrid Open (26 aprilie - 8 mai).

Previziunile sugerează că Nadal va juca la Roma (9-15 mai) înainte de a participa la Roland Garros (22 mai - 5 iunie), turneul său favorit, pe care l-a câştigat de treisprezece ori. AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…