Tenis: Raluca Olaru și Olga Savciuk, calificate fără joc în semifinalele probei de dublu la Hobart (WTA)

Tenis: Raluca Olaru și Olga Savciuk, calificate fără joc în semifinalele probei de dublu la Hobart (WTA)

Perechea româno-ucraineană Raluca Olaru/Olga Savciuk s-a calificat fără joc în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de tenis din orașul australian Hobart (WTA), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, joi, după ce gemenele ucrainene Liudmila și Nadia Kicenok s-au retras din competiție.

Motivul retragerii adversarelor din sferturi a fost accidentarea Liudmilei la coapsa dreaptă, au anunțat organizatorii.

În penultimul act al turneului tasmanian, Olaru și Savciuk vor înfrunta cuplul Mandy Minella (Luxemburg)/Anasasija Sevastova (Letonia), care a beneficiat și el în sferturi de neprezentarea perechii Sara Errani/Kirsten Flipkens, italianca accidentându-se la coapsa stângă.

Perechea româno-ucraineană și-a asigurat 3.435 dolari și 110 puncte WTA. Olaru și Savciuk au beneficiat de retragerea adversarelor și în semifinala de săptămâna trecută la Shenzhen, pierzând apoi finala.

Monica Niculescu a câștigat titlul în proba de dublu la Hobart în 2012 (alături de Irina Begu) și în 2014 (alături de Klara Koukalova).

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...