Tenis: Rusoaica Maria Șarapova a primit un wild card pentru turneul WTA de la Madrid

Tenis: Rusoaica Maria Șarapova a primit un wild card pentru turneul WTA de la Madrid

Jucătoarea rusă de tenis Maria Șarapova, a cărei suspendare expiră pe 26 aprilie, a solicitat și a primit un wild card pentru turneul WTA de la Madrid, organizat de Ion Țiriac și programat între 6 și 13 mai, relatează DPA.

Șarapova, 29 ani, fost nr. 1 mondial, suspendată 15 luni pentru un test pozitiv la meldonium , a câștigat turneul de la Madrid în 2014, când a învins-o în finală pe Simona Halep, iar la ultima ei participare în 2015 a atins semifinalele.

''Maria este una dintre cele mai bune jucătoare din ultimii 15 ani și o fostă câștigătoarea a turneului nostru. La Madrid, ea a jucat mereu bine și sunt sigur că la revenirea pe teren va fi foarte motivată și sper că va juca bine în primul ei turneu'', a declarat Manolo Santana, directorul turneului spaniol.

La începutul lunii ianuarie, Șarapova anunțase că va reveni în circuitul WTA cu prilejul turneului indoor de la Stuttgart (24-30 aprilie), pe care l-a câștigat de 3 ori la rând (2012-2014).

AGERPRES/(autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Țenea, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei