Tenis: Simona Halep își dorește revanșa în fața britanicei Johanna Konta în meciul de Fed Cup

Tenis: Simona Halep își dorește revanșa în fața britanicei Johanna Konta în meciul de Fed Cup

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, sâmbătă, că își dorește revanșa în fața Johannei Konta (7 WTA) în meciul de Fed Cup România - Marea Britanie, după ce a pierdut în fața acesteia, la 29 martie, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Miami (Florida).

"Îmi doresc o revanșă în meciul de Fed Cup. Vreau să câștig meciurile mele, însă nu va fi ușor pentru că ambele jucătoare britanice (n.r. — Johanna Konta și Heather Watson) joacă foarte bine în Fed Cup, de fapt în general. O să am însă publicul alături, o să am echipa, sunt pregătită", a spus Halep..

Ea a adăugat că îi va face plăcere să joace acest meci la Constanța, orașul său natal: "2.000 de locuri nu cred că sunt puține. Am jucat meciuri și pe terenuri cu o capacitate mai mică. Așa că e plăcut să jucăm la Constanța, orașul meu, o să îmi aduc aminte cu siguranță de copilărie. O să fie frumos, sunt sigură".

Numărul 5 mondial, care a schimbat câteva mingi cu aproximativ 100 de copii în cadrul unui eveniment organizat la Stejarii Country Club, a afirmat că momentan nu are probleme fizice. "Mă simt bine, nu am nicio problemă fizică. Fac o încălzire cu copiii pentru antrenamentul de după-amiază. Unii dintre ei sunt foarte rapizi, chiar simt jocul la vârsta lor. Îmi place să fiu aici cu ei, vin de fiecare dată cu mare drag", a menționat ea.

În lupta pentru titlul de campioană la fotbal dintre Steaua și FC Viitorul, echipă antrenată de Gheorghe Hagi, Simona Halep are o favorită certă: "FC Viitorul, cu tot sufletul".

Întâlnirea dintre echipele naționale ale României și Marii Britanii, din play-off-ul Grupei Mondiale II a Fed Cup, se va desfășura la "Tenis Club IDU" din Mamaia (Constanța), în zilele de 22 și 23 aprilie.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Simona Aruștei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bobonete, înfierbântat după ce-a văzut pozele hot cu Mădălina Ghenea în dormitor

2 „Cum ar putea o gură care se spurcă prin sex oral să ia anafura, agheasma sau să sărute sfintele icoane / Dacă î…

3 Judecător / Ion Cristoiu nu a putut demonstra că nu a colaborat cu Securitatea

4 VIDEO Gabriel Păun (Agent Green): Blana ursului e la un tăbăcar din Târgu Secuiesc. E vorba de Arthur, nu ști…

5 Documente / Doar 5 din 33 de candidați au promovat concursul pentru șefia Caselor Județene de Asigurări de Sănăt…