Tenis: Simona Halep va lua o decizie privind participarea la US Open după turneul de la Praga

Tenis: Simona Halep va lua o decizie privind participarea la US Open după turneul de la Praga

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul 2 mondial, a anunţat că va lua o decizie în privinţa participării la US Open după turneul WTA de la Praga, programat săptămâna aceasta, la care este principala favorită, informează agenţia EFE.

"Trebuie să simt lucrurile, să văd schimbările pe care ei (organizatorii US Open) le vor face în privinţa călătoriei şi toate celelalte", a spus Halep, referindu-se la competiţia de la Flushing Meadows, care va avea loc în perioada 31 august - 13 septembrie, subliniind condiţiile "dure" din Statele Unite, ca urmare a pandemiei de coronavirus.

Cu dubiile Simonei Halep şi forfait-urilor deja anunţate ale australiencei Ashleigh Barty, numărul unu mondial, ucrainencei Elina Svitolina (locul 5 WTA) şi olandezei Kiki Bertens (locul 7 WTA), turneul american de Mare Şlem simte o anumită incertitudine în rândul participanţilor, în ciuda deciziei organizatorilor ca toţi jucătorii să fie plasaţi într-o "bulă" sigură la New York, cu un protocol sanitar strict şi fără spectatori.

"Ştiu că este foarte strict, dar este un pic stresant din punctul meu de vedere", a declarat Halep la Praga, potrivit presei locale. "Dar aceste reguli de securitate sunt necesare, sănătatea este cea mai importantă. Prioritatea mea o reprezintă sănătatea mea, partea mentală şi nu vreau să mă stresez pentru nimic. Îmi voi baza decizia mea finală pe acest lucru", a mai adăugat campioana română.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…