Tenis: Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturi la Nurnberg (WTA)

Tenis: Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturi la Nurnberg (WTA)

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea s-a calificat miercuri în sferturile de finală ale turneului WTA de la Nurnberg, dotat cu premii totale de 226.750 dolari, după ce a învins-o pe americanca Madison Brengle cu 6-3, 3-6, 6-3.

Cîrstea (28 de ani, 45 WTA), a şasea favorită a competiţiei, a dispus de Brengle (28 ani, 99 WTA) după o oră şi 44 minute de joc efectiv, partida fiind întreruptă de ploaie în debutul setului secund, la scorul de 30-30 în primul ghem.

Americanca se impusese în prima lor confruntare, în 2011 la Midland (SUA), cu 6-2, 5-7, 7-5, în optimile de finală.

Cîrstea şi-a asigurat un CEC de 4.980 euro şi 60 puncte WTA, iar în sferturi o va întâlni pe învingătoarea dintre americanca Alison Riske şi kazaha Iulia Putinţeva, aceasta din urmă producând miercuri o mare surpriză prin victoria cu 5-7, 6-4, 7-6(3) în faţa principalei favorite, americanca Sloane Stephens.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale