Tenis: Stefanos Tsitsipas şi Carlos Alcaraz, calificaţi în sferturi de finală la Barcelona (ATP)

Tenis: Stefanos Tsitsipas şi Carlos Alcaraz, calificaţi în sferturi de finală la Barcelona (ATP)

Tenismanul grec Stefanos Tsitsipas, principalul favorit al turneului ATP de la Barcelona, s-a calificat în sferturile de finală ale acestei competiţii, după ce l-a învins vineri în două seturi, 6-1, 6-4, pe bulgarul Grigor Dimitrov, după o oră şi zece minute de joc.

Tsitsipas l-a eliminat în noaptea de joi pe belarusul Ilia Ivaşca, de care a dispus în trei seturi (6-1, 4-6, 6-2), la capătul unui joc întrerupt miercuri în primul set, din cauza ploii.

Jucătorul elen îl va înfrunta pentru un loc în semifinale pe spaniolul Carlos Alcaraz, favoritul publicului de la Barcelona, care a câştigat duelul cu compatriotul său Jaume Munar, de care a trecut în două seturi simetrice: 6-3, 6-3.

FotoŞ (c) Denis Balibouse/REUTERS


Alcaraz (18 ani), cap de serie numărul 5, l-a învins pe Munar în 71 de minute, obţinând cu această ocazie a 20-a sa victorie de la debutul acestui sezon.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Andreea Preda)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale