Tenis: Sunt tristă, a declarat Simona Halep după eliminarea de la Roland Garros

Tenis: Sunt tristă, a declarat Simona Halep după eliminarea de la Roland Garros

Campioana en titre la Roland Garros, românca Simona Halep, a declarat că este tristă după eliminarea sa de către americanca Amanda Anisimova (17 ani), care a învins-o joi cu 6-2, 6-4, în sferturile de finală.

''Ştiam că (Anisimova) joacă foarte bine, iar azi a făcut un meci mare. Merită toate aprecierea. Eu sunt tristă, ca de fiecare dată când pierd, dar nu mai mult de atât. Ea a jucat cu adevărat bine azi, iar eu am făcut tot ce am putut. Sunt mulţumită, în ciuda rezultatului. Să ajung până în sferturi aici nu e rău. Plec cu gânduri pozitive'', a afirmat Halep, citată de AFP.

''(Anisimova) are şanse mari (de a câştiga turneul, n. red.), dacă va juca aşa cum a făcut-o azi, dacă nu se gândeşte la rezultat. Azi a fost destul de calmă. Cred că are o şansă. E dificil să o compari cu alte jucătoare. Joacă rapid, agresiv, se mişcă bine, pune presiune, joacă lung'', a mai comentat românca.

Legat de cele patru semifinaliste de la Paris, oustiderele Ashleigh Barty, Johanna Konta, Marketa Vondrousova şi Amanda Anisimova, Halep a spus: ''Nimic nu mai surprinde în tenis. Dacă ar trebui să aleg, ar fi dificil. Ştiu că Barty are şanse mari, a jucat bine şi până acum pe zgură. Totul e posibil. Anul acesta este un an 'cool' pentru mine. Fără presiune''.

Campioana en titre de la Roland Garros, românca Simona Halep, a fost învinsă fără drept de apel de americanca Amanda Anisimova (17 ani), cu 6-2, 6-4, joi, în sferturile de finală ale turneului parizian de Mare Şlem .

Halep (27 ani), numărul trei mondial, a fost dominată de Anisimova (512 WTA), care a avut un plus de agresivitate, de rapiditate şi de inspiraţie, câştigând în 68 de minute.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…