Tenis: Tecău şi Krawietz, calificaţi în semifinalele probei de dublu la Rotterdam (ATP)

Tenis: Tecău şi Krawietz, calificaţi în semifinalele probei de dublu la Rotterdam (ATP)

Perechea alcătuită din tenismanul român Horia Tecău şi germanul Kevin Krawietz s-a calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Rotterdam, dotat cu premii totale de 980.580 euro, joi, după ce au trecut cu 6-3, 6-4 de ruşii Karen Hacianov/Andrei Rublev.

Tecău şi Krawietz au câştigat în doar 55 de minute.

Tecău şi noul său partener au făcut break în al doilea ghem în setul de debut şi s-au desprins apoi la 3-0, câştigând cu 6-3. În actul secund, diferenţa a fost făcută tot de un break, la scorul de 3-3, după care Tecău şi Krawietz s-au desprins la 5-3, impunându-se cu 6-4.

Perechea româno-germană a avut 5 aşi şi 2 duble greşeli, iar ruşii au încheiat cu 7 aşi şi o dublă greşeală. Dacă Tecău şi Krawietz au fructificat cele două mingi de break, ruşii nu au transformat niciuna din cele trei pe care le-au avut în ultimul ghem, pe serviciul lui Horia.

Horia Tecău şi Kevin Krawietz şi-au asigurat un cec de 16.500 euro şi 180 de puncte ATP la dublu, urmând să joace în penultimul act contra câştigătorilor din meciul care opune cuplul Henri Kontinen (Finlanda)/Edouard Roger-Vasselin (Franţa) şi fraţii Petros şi Stefanos Tsitsipas (Grecia), meci programat vineri.

Tecău a câştigat în 2015 titlul în proba de dublu la Rotterdam alături de olandezul Jean-Julien Rojer, iar în 2014 şi 2019 au fost finalişti. Tecău a mai disputat o finală la Rotterdam alături de suedezul Robert Lindstedt (2012).
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…