Tenis: Tecău şi Rojer s-au oprit în sferturile probei de dublu la Indian Wells (ATP)

Tenis: Tecău şi Rojer s-au oprit în sferturile probei de dublu la Indian Wells (ATP)

Perechea alcătuită din tenismanul român Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer a fost învinsă de cuplul format din sârbul Novak Djokovic şi italianul Fabio Fognini, cu 7-6 (6), 2-6, 10-6, marţi, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ATP Masters 1.000 de la Indian Wells (California/SUA), dotat cu premii totale de 8.359.455 dolari.

Tecău şi Rojer s-au înclinat după o oră şi 38 de minute în faţa unui cuplul neobişnuit, având în vedere că Djokovic, liderul mondial la simplu, joacă rareori la dublu.

Învingătorii au avut 5 aşi, iar Tecău şi Rojer 6, fiecare pereche făcând câte patru duble greşeli. Perechea româno-olandeză a fost condusă cu 5-3, a întors scorul şi a avut 6-5 în primul set, în tiebreak a condus cu 3-1, dar a cedat apoi cu 6-8. Tecău şi partenerul său au dominat actul secund, dar în super-tiebreak Djokovic şi Fognini au controlat ostilităţile.

Tecău şi Rojer vor primi un cec de 57.000 de dolari şi 180 de puncte ATP la dublu.

Djokovic a fost învins, tot marţi, în turul al treilea la simplu, de germanul Philipp Kohlschreiber, cu 6-4, 6-4.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…