Tenis: Virginia Ruzici nu mai este managerul Simonei Halep

Tenis: Virginia Ruzici nu mai este managerul Simonei Halep

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a anunţat, sâmbătă, într-o postare pe Instagram că Virgina Ruzici nu mai este managerul său.

''A fost o călătorie fantastică. Aş vrea să îi mulţumesc Virginiei Ruzici pentru dedicarea ei fără limite pentru mine, nu numai ca jucătoare, ci şi ca prieten apropiat. Au fost 14 ani uimitori împreună şi o încântare să lucrez cu ea. Voi preţui pentru totdeauna prietenia noastră'', a transmis Halep, dublă câştigătoare de Grand Slam, în 2018 la Roland Garros şi în 2019 la Wimbledon.

Fostul lider mondial a anunţat şi faptul că pe viitor va lucra cu Nina Wennerstrom şi cu agenţia suedeză Wesport

''Acum aş vrea să îi urez bun venit unui nou membru al echipei mele. Sunt emoţionată să anunţ că voi lucra cu @nina.wennerstrom şi cu echipa @wesportagency! Privesc cu nerăbdare în viitor!'', a precizat Halep.

''Este o adevărată onoare să reprezentăm o sportivă şi o persoană cu valorile şi etica ta, inspiri atât de multă lume să dea tot ce poate mai bun în fiecare zi'', a transmis Nina Wennerstrom.

''Două titluri de Mare Şlem (Wimbledon & Roland Garros), 23 de titluri WTA şi numărul unu mondial timp de 64 de săptămâni spun totul. Să experimentez pasiunea, motivaţia şi munca pentru a fi şi mai bună mă motivează şi pe mine să progresez, să lupt şi să mă dezvolt când continui să reprezint sportivi de clasă mondială la @wesportagency'', a mai spus Wennerstrom.

Fosta jucătoare Virginia Ruzici (67 ani) a câştigat două titluri la Roland Garros în 1978, la simplu şi dublu, având şi o finală la dublu în acelaşi an la Wimbledon.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

Sursa foto: Simona Halep /Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA