Tenis/Coronavirus: Bernard Tomic, învins în calificări la Australian Open, a spus că va fi "testat pozitiv" în următoarele zile

Tenis/Coronavirus: Bernard Tomic, învins în calificări la Australian Open, a spus că va fi "testat pozitiv" în următoarele zile

"Voi fi testat pozitiv în următoarele două zile" la coronavirus, i-a spus tenismanul Bernard Tomic, vizibil suferind, arbitrei de scaun în timpul meciului pe care l-a pierdut în calificări la Australian Open, el postând ulterior că i s-a transmis să se izoleze, scrie Reuters.

Imprevizibilul australian a fost învins cu 6-1, 6-4 de rusul Roman Safiulin. Când era condus cu 2-1 în setul secund, Tomic i-a spus arbitrei de scaun, brazilianca Aline da Rocha Nocinto, că nu se simte bine, apoi a criticat protocoalele de testare Covid-19 înainte de turneul de Mare Şlem care va avea loc între 17 şi 30 ianuarie.

"Cu siguranţă în următoarele două zile voi fi testat pozitiv, îţi spun. Te scot la cină dacă nu voi fi testat pozitiv în următoarele trei zile. Altfel, tu îmi faci cinste cu mâncarea", a spus Tomic.

"Nu pot să cred că nimeni nu este testat. Li se permite jucătorilor sa intre pe teren cu teste rapide făcute în camera lor... haide. Niciun test PCR oficial", a adăugat tenismanul în vârstă de 29 de ani.

Tomic nu a fost disponibil pentru a vorbi cu presa după meciul de marţi.

Într-un comunicat pe reţelele de socializare, el a afirmat: "Mă simt chiar rău, acum m-am întors în camera mea de hotel. Tocmai am vorbit cu medicii de la faţa locului şi mi-au cerut să mă izolez. Nu m-au putut trata încă pentru a evita contactul."

În perioada junioratului, Tomic era văzut ca un candidat la câştigarea unor turnee de Mare Şlem, iar în ţara sa au existat aşteptări ridicate când el a ajuns în sferturi de finală în 2011 la Wimbledon, când avea 18 ani. Jucătorul aflat acum pe locul 257 în ierarhia ATP a avut cea mai bună clasare a în 2016, locul 17. AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…