Tenis/Coronavirus: Novak Djokovic şi-a reluat antrenamentele la Marbella

Tenis/Coronavirus: Novak Djokovic şi-a reluat antrenamentele la Marbella

Tenismanul sârb Novak Djokovic şi-a reluat antrenamentele la clubul de tenis Puente Romano din Marbella (provincia Malaga), instalaţie pe care o foloseşte în exclusivitate, respectând toate măsurile de siguranţă împotriva noului coronavirus, informează EFE.

Numărul unu mondial a susţinut deja două şedinţe de pregătire pe terenul central Manolo Santana, doar în compania fratelui său Mirko şi a jucătorului spaniol Carlos Gomez-Herrera.

Djokovic are acum întregul club la dispoziţie, deşi nu poate folosi vestiarele, aşa cum prevăd reglementările, şi se limitează pur şi simplu să intre pe teren pentru a se antrena.

Instalaţia respectivă se află în cadrul unui hotel de lux de cinci stele, care a găzduit întâlnirea de Cupa Davis dintre Spania şi Marea Britanie, în februarie 2018, printre alte competiţii.

Directorul unităţii, Alberto Munoz, a declarat că Djokovic este o persoană "foarte apropiată şi simplă" şi că poate fi văzut în timpul antrenamentelor din exterior, deoarece terenul este deschis.

El a mai subliniat că sârbul este "un model de conformitate faţă de măsurile sanitare", întrucât "menţine întotdeauna distanţa de siguranţă" faţă de puţinii colaboratori care îl însoţesc.

Munoz a explicat că, în timpul pandemiei, s-a efectuat o întreţinere completă a terenului de tenis, ceea ce i-a permis lui Djomovic "să se poată antrena rapid".

Clubul, cu o istorie de peste 25 de ani, speră să-şi poată redeschide facilităţile pentru public "în câteva săptămâni" şi, între timp, se bucură de prezenţa liderului mondial al tenisului, aflat în izolare la Marbella.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…