Tenis/Coronavirus: Rusul Andrei Rublev, care a participat la Adria Tour, negativ la Covid-19, dar preventiv în carantină

Tenis/Coronavirus: Rusul Andrei Rublev, care a participat la Adria Tour, negativ la Covid-19, dar preventiv în carantină

Jucătorul rus de tenis Andrei Rublev (14 ATP), care a participat la turneul Adria Tour organizat de nr. 1 mondial, Novak Djokovic, a menţionat pe reţelele de socializare că a fost depistat negativ la testele de Covid-19, însă va sta preventiv în carantină timp de două săptămâni, scrie EFE.

''Vreau să anunţ că sunt bine şi sănătos. Testul Covid-19 a fost negativ. Sper ca viaţa noastră va reveni la normal în curând. Ceea ce se întâmplă acum în lume este responsabilitatea noastră. Aceasta este o problemă globală şi ne afectează pe toţi. Cu toţii trebuie să contribuim la reducerea răspândirii acestui virus. Aşa că voi sta în carantină pentru următoarele 14 zile. Vă mulţumesc pentru susţinere'', a scris Rublev.

Finala turneul de tenis de la Zadar, din cadrul circuitul Adria Tour, organizat de sârbul Novak Djokovic, a fost anulată, duminică, după ce bulgarul Grigor Dimitrov a anunţat că a fost testat pozitiv la noul coronavirus.

Luni, un alt participant la această competiţie, croatul Borna Coric, numărul 33 mondial, a dezvăluit că este infectat cu Covid-19.

Circuitul Adria Tour, organizat de Djokovic în Balcani pentru a strânge bani în scopuri caritabile şi pentru a oferi unor jucători meciuri într-un sezon competiţional suspendat din martie până în august din cauza pandemiei de coronavirus, a început cu etapa de la Belgrad, câştigată de austriacul Dominic Thiem, şi ar urma să continue cu o a treia etapă, în Bosnia (Banja Luka, 3/4 iulie), după ce turneul din Muntenegru (27/28 iunie) a fost anulat.

La fiecare turneu participă opt jucători, împărţiţi în două grupe de câte patru, urmând să joace fiecare cu fiecare. Sistemul de joc este cel mai bun din şapte ghemuri, cu un tiebreak normal. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Documente secrete / „Putin gândește puțin și e disperat. Se teme de pericolul unei victorii ucrainene”

2 BRRR! / „Dacă va atinge țărmul, va fi o situație conform articolului 5”

3 A murit Peter Imre, fostul ginere al lui Meleșcanu

4 „Am primit peste o mie de cereri în căsătorie” / Cine este ucraineanca

5 „Câinele turbat” despre Armata Rusiei: „Stupidă din punct de vedere operațional” și „incompetentă tactic”.