Tensiune MAXIMĂ în PSD! Dragnea, bănuit că vrea să cedeze guvernarea pentru a-și salva pielea! Președintele NU vrea să-i facă jocurile Infractorului!

Tensiune MAXIMĂ în PSD! Dragnea, bănuit că vrea să cedeze guvernarea pentru a-și salva pielea! Președintele NU vrea să-i facă jocurile Infractorului!

E tensiune maximă în PSD în continuare! Dragnea este bănuit că vrea să cedeze guvernarea pentru a-și salva pielea! Însă premierul și președintele au aflat și încearcă să zădărnicească planurile Infractorului, spun surse atât din anturajul premierului cât și din anturajul Cotroceniului.

S-a aflat! Atacul cu sondajul lansat de Pieleanu la Guvern n-a vizat capul lui Tudose! Ci a făcut parte dintr-un scenariu care este încă în desfășurare. Care are drept finalitate pierderea guvernării de către PSD și retragerea în Parlament. De unde urmează să fie condusă România. De către Dragnea și locotenentul său Tăriceanu. Cică ăsta ar fi fost planul de la început. Și că totul n-a fost decât o mascaradă sinistră.

Iar cel s-a prins, în urma informațiilor primite bineînțeles, a fost Mihai Tudose. Luni, la prânz, aflase tot! După care s-a dus la președinte și i-a devoalat planul și l-a întrebat ce este de făcut.

Problema lui Tudose în acest moment este că nu poate disloca nucleul dur din jurul lui Dragnea, din Comitetul Executiv Național. Pe care acum Dragnea îl folosește ca pe o secure de decapitat capete.

Și de acum se va concentra pe ruperea, din grupul PSD din Parlament, la bucată, om cu om.

Președintele nu agreează pierderea guvernării de către coaliția PSD-ALDE. Și nu-i va da satisfacție lui Dragnea. Nu va gira un nou guvern tehnocrat.

Cică Dragnea i-a zis lui Tudose, la sfârșitul evenimentelor de vineri, că-i lasă guvernarea, că poate să se spele cu ea pe cap.

Războiul de-abia a început. Cert este că România este acum atacată pe față de un grup infracțional organizat sub formă de majoritate parlamentară! 

Întrebarea este cine i-a promis lui Dragnea salvarea, dacă i-a promis-o, și cum se va putea întâmpla asta. Se vor baricada în Parlament?

Următoarea mișcare a lui Tudose va fi schimbarea ultimei slugi a lui Dragnea din Guvern: Carmen Dan.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...