Teoria CONSPIRAȚIEI? Propaganda PSD anunță internarea de urgență a Dementului României! Ce se va anunța, că a fost otrăvit de Soroș?

Teoria CONSPIRAȚIEI? Propaganda PSD anunță internarea de urgență a Dementului României! Ce se va anunța, că a fost otrăvit de Soroș?

Teoria CONSPIRAȚIEI? Propaganda PSD anunță internarea de urgență a Dementului României! Ce se va anunța, că a fost otrăvit de Soroș? Toate vuvuzelele Propagandei PSD anunță că Dementul României a fost dus de urgență la spital, imediat după discursul halucinant de la Snagov. Nu este însă exclus ca tot acest joc penibil să fie făcut pentru a evita să meargă duminică la Brăila, în curtea lui Mihai Tudose. Unde, realizați ce l-ar fi așteptat!!!

Vineri, pe Facebook,  Reportaje-Live  a lansat un scenariu despre Dragnea.

Citește și  Teoria CONSPIRAȚIEI. Scenariu în lucru. Dragnea își va înscena ceva?

Ce a scris  Reportaje-Live :

„DRAGNEA ISI VA INSCENA CEVA. (POSTAREA BLOCATA)

Il studiez pe Dragnea ca pe o insecta de multa vreme. Individul nu este vreun geniu si nu poate ascunde niste lucruri pentru cineva vigilent. Vad ca face teasing in fiecare discurs despre cum este el atacat constant, despre cum o entitate obscura doreste lichidarea lui fizica si cum el totusi rezista in lupta cu fortele care vor raul Romaniei bla bla.

Long story short, sunt aproape sigur ca Dragnea va folosi o tehnica veche de cand lumea si pamantul. Dragnea isi va inscena ceva ajutat de prietenii lui rusi. Nu stiu exact ce dar va rog retineti acest lucru:

Dragnea isi va inscena ceva pentru a se readuce calare pe un cal alb in sondaje.

Poate un atentat, poate un accident, poate altceva la care nu ma pot gandi dar cu siguranta va fi ceva spectaculos, ceva care sa nu poata fi contestat. Nu m-ar mira ca altii sa moara si el sa scape ca un erou. Are nevoie sa faca asta, are nevoie sa apara ca eroul roman care lupta cu agenturile straine, eroul care a suparat interesele internationale obscure care vor ca Romania sa ramana in genuchi si alte bullshituri de gen. Ca la comanda televiziunile aservite vor lega si alte evenimente intr-o insiruire logica care ii va face pana si pe cei mai rationali sa isi puna intrebari. Vor tine toata tara cu sufletul la gura, va fi tensiune zile in sir atent gandita de specialistii rusi iar la final Dragnea va iesi victorios in lupta cu raul.

Postura de erou-victima este singura care il poate readuce in piata. Individul este terminat si victimizarea este ultima carte pe care o mai poate juca in afara de dictatura pe fata.

"Au vrut sa il lichideze maica. A marit pensiile, salariile si au vrut sa il lichideze. Saracu' Dragnea. Romania e colonia americanilor si europenilor maica"

Nu mai insist, ati prins ideea. Vom vedea daca timpul imi va da dreptate.”









Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria