Teoriile CONSPIRAȚIEI/Monumentul APOCALIPSEI din Georgia/SUA

Teoriile CONSPIRAȚIEI/Monumentul APOCALIPSEI din Georgia/SUA

O constructie misterioasa numita si „monumentul celor zece porunci ale Antihristului” prezice un oarecare viitor sumbru omenirii, daca nu vor fi respectate cateva reguli vitale

Monumentul din granit se afla in Elberton, Georgia, SUA fiind format din patru lespezi masive verticale de granit, aliniate in jurul altor doua ce par a fi un stalp, noteaza Daily Star, citat de Aktual24 . Pe fiecare dintre cele patru parti ale lespezilor verticale sunt gravate zece porunci pentru un viitor mai bun traduse in opt limbi.

Chiar daca, la prima vedere, mesajele par a avea un mesaj pozitiv, multi se tem ca au o simbolistica sinistra in spatele lor, prevestind un viitor postapocaliptic in care agenda globala va apartine elitei bogate iar viitorul va fi unul Orwellian.

Cele zece porunci sunt

– Mentine umanitatea in jurul a 500.000.000 de oameni, in echilibru perpetuu cu natura.

– Supravegheati inmultirea populatiei cu atentie, imbunatatind conditia fizica si diversitatea.

– Credinta, sentimentele si traditiile sa fie sub control, printr-o judecata echilibrata.

– Oamenii si natiunile sa fie protejate prin legi si tribunale corecte.

– Natiunile trebuie sa fie lasate a-si rezolva singure problemele interne, iar problemele externe sa fie rezolvate intr-un tribunal international.

– Sunt de evitat legile meschine si functionarii nefolositori

– Trebuie gasit echilibrul intre drepturile individuale si indatoririle de cetatean.

– Adevarul, frumusetea si iubirea sa fie pretuite.

– Lasati loc naturii, nu fiti un cancer pentru ea. 

Adeptii teoriilor conspirationiste spun ca reducerea numarului de 6,5 miliarde de locuitori ai Terrei este un obiectiv pe termen lung pentru Noua Ordine Mondiala (o denumire acordata unui presupus guvern totalitar din umbra, global).

Unii spun ca porunca ce se refera la supravegherea inmultirii populatiei face referire la ingineria genetica, pentru a se crea un viitor utopic cu superoameni.

Se stie ca monumentul a fost ridicat in 1980 de catre un barbat misterios cunoscut sub numele de Robert C. Christian. Acesta a recunoscut ca nu este numele sau real. El a spus ca a ridicat pietrele de granit ca pe un ghid menit a-i coordona pe eventualii supravietuitori ai unui cataclism global.

Alti adepti ai teoriilor conspirationiste spun ca acest monument este o capsula a timpului.

Pietrele au ramas neatinse de atunci, dar, acum doi ani, pe coltul uneia dintre ele a aparut inscriptionat anul 2014. Adaugarea i-a speriat pe multi, crezand ca e vorba despre vreo profetie.





Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...