Terenul fostei fabrici de bere Grivița a fost cumpărat de o compania lituaniană pentru construcția de birouri și locuințe

Terenul fostei fabrici de bere Grivița a fost cumpărat de o compania lituaniană pentru construcția de birouri și locuințe

O companie lituaniană de dezvoltare imobiliară a cumpărat 11.000 de metri pătrați din terenul fostei Fabrici de Bere Grivița pentru a realiza un proiect mixt de clădiri noi de birouri și rezidențial.

Terenul, care găzduiește trei clădiri monument, dependințele Mălțărie, Orzărie și Corp Administrativ ale fostei Fabrici de Bere Grivița, a fost cumpărat în schimbul sumei de cinci milioane euro. Clădirile monument au reprezentat mare interes pentru dezvoltator, care a apreciat istoria locului și oportunitatea de a realiza un proiect mixt care să includă conversii, restaurări dar și clădiri noi de birouri și rezidențial, se arată într-un comunicat al companiei Hanner Holding, remis marți AGERPRES.

La nivel global, compania lituaniană de dezvoltare imobiliară are experiență în dezvoltarea de proiecte pe piețele din Lituania, Letonia, Rusia, Ucraina, Belarus și România și are în plan extinderea în Germania și Marea Britanie. Compania deține active în valoare de peste un miliard de euro și realizează investiții folosind resursele proprii.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...